LET OP! Het is mogelijk dat plugins en/of werelden corrupt kunnen raken in dit proces. We raden aan om altijd een backup te maken!

✎ Ga naar je server en klik op "Files".

✎ Verwijder de huidige 'server.jar'.

✎ Download de gewenste versie van de officiële spigot website

✎ Indien je de gewenste versie gedownload hebt kun je deze uploaden het het bestandsbeheer ('files').

✎ Als het bestand geupload is moet je het hernoemen naar 'server.jar'

✎ Herstart de server(s) en je server versie is geupdate!

Kom je er niet uit, of heb je extra hulp nodig? Het support team van Amphynode helpt u graag!

• minecraft, versie, server