LET OP! In deze uitleg maken we gebruik van WinSCP, het is ook mogelijk om andere SFTP clients te gebruiken.

✎ Ga naar uw server en druk in de navigatiebalk op 'settings'.
      ➮ Het is mogelijk dat u op de knop "LAUNCH SFTP" kunt drukken, dan zal dit allemaal automatisch gaan. (Zie het blauwe icoon)

✎ Open uw WinSCP of een ander SFTP programma.

✎ Volg de volgende stappen om in te loggen op uw SFTP programma.
      ➮ Kopieer de tekst van "SERVER ADDRESS" en plak deze in het rode vak zoals aangegeven in de afbeelding hieronder.
      ➮ Kopieer de tekst van "USERNAME" en plak deze in het groene vak zoals aangegeven in de afbeelding hieronder.
      ➮ Vul uw wachtwoord in, in het blauwe vak zoals aangegeven in de afbeelding hieronder.

Kom je er niet uit, of heb je extra hulp nodig? Het support team van Amphynode helpt u graag!

• minecraft, sftp, files