LET OP! Het icoon moet 64x64 zijn!

✎ Ga naar het paneel van uw server.

✎ Klik op 'files'.

✎ Klik op 'upload' en selecteer de desbetreffende foto.

✎ Verander de naam naar server-icon.png indien dit niet zo is.

✎ Herstart de server, en je nieuwe icoon zal zichtbaar moeten zijn zodra de server opgestart is!

Kom je er niet uit, of heb je extra hulp nodig? Het support team van Amphynode helpt u graag!

• minecraft, logo, server
  • 6 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik SFTP?

LET OP! In deze uitleg maken we gebruik van WinSCP, het is ook mogelijk om andere SFTP clients...

Hoe verander ik mijn minecraft server versie?

LET OP! Het is mogelijk dat plugins en/of werelden corrupt kunnen raken in dit proces. We raden...